Een uitje met kinderen.

Gepubliceerd op 22 juli 2023 om 22:10

Wat een heerlijk weer was het de afgelopen weken. Tijd voor een uitje met de kinderen, maar waar ga je heen en wat ga je doen? Buiten activiteiten vinden onze kinderen altijd fantastisch. Ze kunnen zich dan fysiek helemaal uitleven en dat hebben ze nog wel is nodig want ze houden je als maar bezig. Hier vertellen we je enkele activiteiten die wij graag doen binnen de regio Eindhoven, Den bosch, Oss.

Natuurlijk is het niet altijd makkelijk om te bepalen wat je gaat doen met de kinderen. Wij vinden het vooral belangrijk dat ze het naar hun zin hebben en wij ons ook enigszins kunnen ontspannen met mogelijk een kopje koffie.

De Schaapskooi Schijndel

Wij gaan daarom wel is naar de schaapskooi in schijndel, hier hebben ze een simpele maar leuke speeltuin met een glijbaan, schommels en leuke fietsen en stepjes waar de kinderen op mogen rondrijden. Je kunt er genieten en rustig kijken naar de schapen en kippen die op het terrein hun eigen plekje hebben. Natuurlijk is er een fijn terras met koffie en appel gebak, heerlijke water ijsjes en sapjes voor de kinderen. Al met al heel gezellig om een paar uur te vertoeven.

Dierenpark Zie-ZOO in Volkel

Hier gaan we graag heen. Het is een prachtig dierenpark waar je echt wel een goed deel van de dag kunt genieten. De entree begint met een super grote vijver met karpers waar iedereen heel dichtbij kan komen, heel leuk voor de kleintjes om deze wat grotere vissen is goed te bekijken. Verder hebben ze prachtige dierensoorten waarbij sommige aan uitzettingsprogramma's deelnemen om geïntroduceerd te worden in het wild. 
Iets verder in het park is een prettig terras waar je je kopje koffie kunt drinken. De kinderen kunnen spelen in een speeltuin met vol op glijbanen en klauter mogelijkheden. Ook is het cavia-hotel the place to be met de kinders. Meerdere cavia's wonen daar in een soort hok met meerdere etages, soms is het open zodat je ze ook kunt aaien. Te leuk echt de moeite waard.

 

Wordt vervolgt.....

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.