38 weken zwanger

Gepubliceerd op 22 juli 2023 om 00:00

Het is geen gegeven maar de laatste loodjes zijn toch wel erg zwaar. Met nu al voor weeën vanaf week 36 trek ik het bijna niet meer. Gelukkig heb ik het alweer 2 weken kunnen volhouden want ik zit nu in week 38 maar het begint zijn tol te eisen.

Mijn energie raakt op en ik vraag me echt af of ik het tijdens de bevalling allemaal wel ga redden. Mijn conditie is niet beter geworden sinds dat ik voor de 3e keer zwanger ben geraakt. Ik twijfel aan mijn gesteltheid en mijn lichaam voelt vermoeid.

Maar gelukkig weet ik van mezelf dat het goed komt, ik heb dit immers al twee keer meegemaakt. Zo probeer ik mezelf moed in te praten. Mijn man helpt me ook echt wel waar dat nodig is. Toch is hij meer bezig met de bevallingsdatum dan dat ik dat ben, hij vindt het waarschijnlijk stoerder klinken om een leeuwin te krijgen dan een kreeft. Aangezien een leeuwin volgens de astrologie na 24 July geboren wordt. Mij maakt het niet meer uit, liever vandaag dan morgen was het al maar zover.

Alles staat namelijk al voor haar klaar. Ze krijgt een prachtige eigen kamer met leuke meubels en super schattige decoratie. Veel hebben we zelf gemaakt, veel hadden we ook nog van de jongens. 

We kunnen niet wachten tot je er bent, wish me luck!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.